Home / Company

ISTORIC

 
Marca EUROLUB este cotată printre cele mai importante întreprinderi comerciale independente care se ocupă cu producerea şi distribuirea de uleiuri, produse chimice, produse pentru îngrijire auto şi produse chimice de iarnă în Germania, în prezent produsele lor fiind existente în peste 30 de ţari.

 

2011

UMPLEM CANTITATI MICI
Investim 600.000 EUR pentru a achiziţiona o  linie de umplere suplimentară care poate fi folosită pentru a umple recipiente mici (între 1 şi 5 litri). Această investiţie asigură ca vom păstra cel mai înalt nivel de independenţă în această afacere şi oferă clienţilor nostrii acces la o marcă privată.

 

2010

DESCHIDEREA CENTRULUI PRINCIPAL DE DISTRIBUTIE
Tocmai la timp pentru sezonul de iarnă al anului 2010/2011, EUROLUB pune noul centru principal de distribuţie la Kirchhoffstraße 12 în funcţiune. Procesarea comenzilor devine mai rapidă şi mai eficientă datorită celor 3,000 mp, spaţiu de stocare suplimentar şi cinci platforme de încărcare.

 

2009

STATII SUPLIMENTARE DE ALIMENTARE
 într-un efort de a satisface cerinţele mereu în creştere şi de a-i servi pe clienţii noştrii cât mai repede posibil, am pus o nouă staţie de umplere pentru produse chimice de iarnă, în serviciu, care este găzduită în magazinul nostru pentru produse chimie de iarnă. Costul acestei investiţii este de 350,000 EUR.


O ALTA ACHIZITIE
Hunold Schmierstoffe continuă pe cursul său de expansiune. Investim 2 milioane de euro pentru achiziţionarea proprietăţii localizate la Kirchhoffstraße 12 în Eching. Destinată să devină centrul nostru principal de distribuţie în viitor, această proprietate joacă un rol major în planurile noastre.

 

2008

INTOTDEAUNA TERMEN SCURT DE LIVRARE
Am pus o altă linie de umplere în funcţiune în magazinul nostru de umplere pentru produse chimice de iarnă. Acest lucru asigură faptul că, clienţii EUROLUB nu v-or trebuii să-şi pună problema timpului extins de livrare în lunile August şi Decembrie, când volumul comenzilor este în vârf.

 

2007

PAMANT NOU
Cheltuielile de capital ale Hunold Schmierstoffe GmbH sunt de aporximativ 1 milion de euro. Acest lucru permite companiei noastre, încă o dată, în 2007, să fie una dintre cele mai importante companii de dimensiuni medii, care fac Bavaria un puternic centru de afaceri cunoscut de toată lumea.

 

NOUA REZERVOARE NOI DE DEPOZITARE
Construim nouă rezervoare suplimentare, cu o capacitate de 100,000 de litrii fiecare, în pământ, în partea de nord a depozitului de la Freisinger Straße 27. Această capacitate mare de stocare ne permite să stocăm 900,000 de litrii suplimentari, de produse EUROLUB.

 

2006

MAGAZIN NOU DE MARFURI PERICULOASE
După ce un chiriaș eliberează proprietatea, am cheltuit 450,000 EUR pentru a reconstrui și a extinde secții diferite ale halei la Freisinger Straße 27 astfel încât le putem îmbina și echipa pentru a deveni noul nostru magazin de bunuri periculoase. Am ridicat rafturi, astfel încât acesta oferă spațiu pentru 3000 de paleți de bunuri alese cu grijă.

 

2005

DOI CLIENTI NOI IMPORTANTI
Suplimentăm afacerea noastră de chimicale de iarnă, cu marca Procar de produse de îngrijire auto. Pentru EUROLUB, această achiziție înseamnă adăugarea a doi noi clienți mari, inclusiv toate magazinele lor de specialitate aferente. De asemenea, această achiziție înseamnă că, gama noastră de produse chimice de iarnă devine din ce în ce mai importantă pentru portofoliul nostru.


2004

COMPUTERIZARE DEPOZIT
Achiziționând a doua hală de producție localizată la Freisinger Straße 27 ne permite să construim un computer care operează fluxul de paleți din depozit. Suntem acum în măsură să îndeplinim comenzile în întregime, pentru export și comenzi mari pentru clienți în această locație, sunt alese și pregătite.

 

2003

NOUA LINIE DE PRODUSE DE INGRIJIRE AUTO
O zonă în aer liber de 250 mp este acoperită în scopuri de livrare în luna August. Începând cu 1 Septembrie, EUROLUB lansează o nouă linie de produse de îngrijire mașini, umplând ultimul gol în portofoliul lor și devenind un “distribuitor de gamă largă” în sectorul automobilelor – un alt punct de reper în ­istoria companiei.

 

2001

EXPANSIUNEA PARCULUI DE VEHICULE
Extinderea parcului nostru de vehicule ne ajută să reducem timpii de livrare. De asemenea, am pus în funcțiune prima noastră stație complet automată de umplere pentru produse chimice de iarnă. Sistemul nostru de IT este supus unei revizii complete, pregătit pentru conversia EURO, care intră în vigoare la 1 Ianuarie, 2002.

 

2000

CHIMICALE DE IARNA IN CRESTERE
Prin extinderea activităților sale compania finalizează procesul de transformare a acestei afaceri într-o mare parte a întreprinderii. În același an, de asemenea se face realizarea unui alt proiect de construcție:  montarea noului depozit de combustibil cu numărul 4 și stația de umplere.

 

1998

SEDIUL COMPANIEI CRESTE
Am reușit să adăugăm aproximativ 3000 mp de proprietate și cca. 2000 mp la hala de producție, la baza companiei noastre în Eching la Freisinger Straße 25. Acest lucru înseamnă procesarea comenzii mult mai eficient.

 

1997

AM DEVENIT O COMPANIE DE TRAINING
Vom continua pe drumul nostru de extindere sistematică și ne vom deschide calea pentru asigurarea succesului de lunga durată pe piață. Devenind o companie de training pentru angajații tineri, adaugă o nouă perspectivă companiei noastre.

 

1992

IMBUNATATIREA SISTEMULUI
Este urmarită o actualizare a tuturor sistemelor de umplere, trei ani mai târziu, de către alt proiect care să stimuleze performanța companiei în mod semnificativ. Rezervorul existent este extins cu aproximativ 50 %, și am construit rafturi mari care susțin 600 de barili.

 

1985

INCEPUTUL
Hunold Schmierstoffe GmbH incepe ca furnizor regional pentru dealeri auto și ateliere de lucru. Intrarea lui Hubert Huber, actualul director executiv sef al companiei, in afaceri, marchează începutul poveştii de succes a EUROLUB-ului care a fost fondat de către tatăl sau.